-

Tarjoa käsikirjoitusta

Käsikirjoituksia ja suunnitteluvaiheessa olevia kirjaideoita voi esitellä kustantaja Kimmo Jylhämölle tai Hannele Huhtalalle. Toivotamme tervetulleeksi kaikennäköiset tietokirjaideat – muutkin kuin tiedekirjat, joista Vastapaino on tunnettu. Tiedämme, että tarvetta on hyville tietokirjoille, syvällisille analyyseille, pohdituille esseille, uusille suomennoksille, laajalle yleisölle suunnatuille tietokirjoille, tiukalle monografiselle otteelle, räväköille uusille avauksille... Voit kysyä kustantajan näkemystä jo kirjan idean alkuvaiheessa. 

Lataa seuraavasta linkistä julkaisuehdotuslomake, täytä se huolellisesti ja lähetä sähköpostilla kustantaja Kimmo Jylhämölle. Toimitusneuvosto tarvitsee aineiston kunkin kuun 8. päivään mennessä (poislukien heinäkuu). Liitä tarpeen mukaan lisäksi joko käsikirjoitus tai sisältösuunnitelma tai näyteluku. 

Ymmärrämme hyvän kirjan päälle – ja näemme tieteelliseen kirjallisuuden laajasti; kaikki tieteellinen kirjoittaminen ei ole aina vertaisarvioituja artikkelikokelmia – erilaisia tyylejä ja näkökulmia tarvitaan. Otamme vastaan siis sekä tieto- että tiedekirjaehdotuksia.

Jos kyseessä on vertaisarvioitavaksi tarjottava tiedekirja, lue ohjeet kohdasta Tiedekirjat ja vertaisarviointi.